Μουσικές Σπουδές - Oλα αυτά που θέλετε να μάθετε για της κλασικές σπουδές μουσικής.

andriana kandyla

Εικόνα andriana kandyla

Personal

Some Words

Ξεκίνησε σπουδές κλασσικού πιάνου σε ηλικία εννέα ετών, στο ωδείο Amadeus,στην τάξη της Ι.Τρίγκα και αποφοίτησε τον Ιούνιο του 2005 με βαθμό πτυχίουΆριστα παμψηφεί με διάκριση και ένα χρόνο υποτροφία για περαιτέρω σπουδές.

Τον Ιανουάριο του 2008, αποφοίτησε από την τάξη της Ι.Τρίγκα με βαθμό διπλώματος Άριστα παμψηφεί με διάκριση.

Είναι κάτοχος πτυχίου Φυγής (Ιανουάριος 2014, Ωδείο Φ. Νάκας, τάξη Δ.Καραβέλη), με βαθμό Άριστα παμψηφεί και Α' Βραβείο , πτυχίου Αντίστιξης (Ιούνιος 2011, Ωδείο Ορφείο Αθηνών, τάξη Δ.Καραβέλη), με βαθμό Άριστα και πτυχίου Αρμονίας (Ιούνιος 2006, Ωδείο Ορφείο Αθηνών, τάξη Δ.Καραβέλη) με βαθμό Άριστα.

Συμμετείχε ως τακτικό μέλος στο Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο με μαέστρο το Δ.Καραβέλη,από το Σεπτέμβριο του 2005 έως και το Μάρτιο του 2009.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παρακολούθησε επανειλημμένα ως ενεργό μέλος σεμινάρια πιάνου με τους Δ.Τουφεξή και Or.Szabo ενώ παρακολούθησε ως ακροάτρια σεμινάρια με θέματα:"εισαγωγή στα κονσέρτα για πιάνο και ορχήστρα του W.A.Mozart" και "εισαγωγή στα κουαρτέτα εγχόρδων" του Αν.Φιλιππακόπουλου. Έχει παρακολουθήσει ως ακροάτρια σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας με τον Αντ.Κοντογεωργίου. και σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας & μουσικοπαιδαγωγικού συστήματος Kodaly με τον Μ. Πατσέα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Εργάζεται ως Καθηγήτρια πιάνου, Ανώτερων Θεωρητικών καθώς και ως συνοδός ensemble μουσικής δωματίου και λυρικών τραγουδιστών, στο ωδείο Amadeus και στο Εράτειο Ωδείο.
Παράλληλα παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα.

Διδάσκει: Κλασσικό πιάνο, Ανώτερα Θεωρητικά, Solfege, Ακουστικά (dictee).

Αναλαμβάνει προετοιμασίες για την εισαγωγή σε Μουσικά Γυμνάσια καθώς και για εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών.

Επικοινωνία: http://staccato.gr/contact

Ιστορικό

Μέλος για
6 έτη 47 εβδομάδες
Ιστολόγιο
Προβολή πρόσφατων ιστολογημάτων